Węgorzyno, dn. 27.06.2018

Oferowane stanowisko: Elektryk\ Elektro-Mechanik

Miejsce pracy: Węgorzyno (Powiat Łobeski, woj. Zachodniopomorskie)

Zadaniem osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie:

• Utrzymanie instalacji elektrycznych.
  • Utrzymanie ruchu maszyn produkcyjnych w zakresie elektrycznym i mechanicznym.

Kwalifikacje:

• Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe techniczne o dowolnym profilu elektrycznym np. elektryk, elektro-mechanik, elektronik.
  • Uprawnienia elektryczne z zakresu eksploatacji do 1 kV lub gotowość do ich uzyskania.

Oferujemy:

• Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie.
  • Stabilne warunki zatrudnienia tj. zatrudnienie na umowę o pracę.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie.
  • Wsparcie pracodawcy dla podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

Kontakt w sprawie zatrudnienia:

Telefonicznie pod nr  +91 39 70 200,  +91 39 70 201 lub osobiście pokój Nr 102.

1. Administratorem danych osobowych jest PAGOK-MEBLE Sp. z o.o. z siedzibą w Węgorzynie, przy ul. Południowej 2, wpisanej do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000710012, e-mail: pagok@pagok-meble.pl, nr tel. (91) 39 70 200.
  2. Dane osobowe są przetwarzane w celach realizacji czynności przed zawarciem umowy lub realizacji czynności związanych z realizacją już zawartej umowy, ewentualnie przedstawienie oferty handlowej w zależności od treści Państwa zapytania ewentualnie prowadzenia korespondencji.
  3. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest § 6 ust. 1 lit. b Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (RODO).
  4. Kategorie odbiorców danych osobowych: administracja Spółki w celu wykonania działań zmierzających do zawarcia umowy lub wykonania działań związanych z właściwą realizacją umowy już zawartej oraz podwykonawcy Spółki w celu wykonania działań związanych z właściwą realizacją umowy już zawartej (jeśli dotyczy); w przypadku zawarcia umowy o świadczenie usług odbiorcą danych jest także dostawca narzędzia CRM, programu kadrowego lub programu księgowego.
  5. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres niezbędny do realizacji celu przetwarzania określonego w ust. 3 powyżej, tj. do zawarcia umowy i mogą być przechowywane do upływu okresu realizacji umowy i przedawnienia roszczeń z umowy.
  6. Osoba, której dane osobowe są przetwarzane ma prawo dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych osobowych, z zastrzeżeniem, że prawo do przenoszenia danych osobowych dotyczy wyłącznie danych przetwarzanych w sposób wyłącznie zautomatyzowany.
  7. Osoba, której dane osobowe są przetwarzane ma prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego.
  8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak brak ich podania spowoduje niemożność podjęcia czynności w celu zawarcia umowy.